Izjave Zorana Nikolića i Fedora Žugića pred početak Plej ofa crnogorske lige
slika 05.06.2021. 15:25 h

Fedor Žugić

Ekipa je emotivno i fizički ispražnjena poslije zaista velikih napora i iskušenja, ali smo svi navikli na zahtjevan ritam, tako da sa optimizmom čekamo plej of u kojem imamo želju da osvojimo oba domaća trofeja.  

Lovćen je veoma nezgodna ekipa sa dosta domaćih igrača koji su duži niz godina zajedno. Poznaju se odlično i imaju jednu veoma dobru sezonu iza sebe. U polufinalu Kupa Crne Gore su nam pravili ozbiljan problem u prvom poluvremenu. Ukoliko nam pristup i koncentracija ne budu na maksimalnom nivou sigurno će nam Lovćen napraviti probleme. Zato je veoma važno da uđemo u meč sa maksimalnom koncentracijom, sa željom za pobjedom kao u tri četvrtine polufinala Kupa. Kvalitetniji smo sastav ali to moramo i na terenu pokazati i nadam se da ćemo slaviti u nedelju.

 

Zoran Nikolić

Očekuju nas teške utakmice u plej ofu gdje će se igrati utakmice na svaka dva dana. Svakako je ritam tokom cijele sezone bio žestok, uz probleme sa korona virusom koji je imala svaka ekipa. Protiv Lovćena moramo da budemo spremni i fokusirani od prvog minuta. Siguran sam da će oni  imati dodatnu motivaciju protiv nas poslije poraza u polufinalu Kupa. Favoriti smo ali na Cetinju je uvijek teško igrati, međutim, na nama je da nametnemo naš način igre i siguran sam da ćemo trijumfovati u ovoj seriji i proći u finale. Od prve utakmice u ovom plej ofu moramo na parketu potvrditi to što smo favoriti na papiru.

 

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo