Besplatan ulaz za Zenit
slika 07.12.2016. 11:24 h

Uprava kluba je odlučila da ulaz na posljednji meč Eurokupa u Morači ove sezone bude besplatan. U goste stiže odličan sastav Zenita, jedan od favorita u tom takmičenja. Utakmica se igra u srijedu od 20 sati.

Ilias Zuros: Imali smo mnogo problema prošle sedmice, i sada ih imamo još više.Ako vam je samo 7 ili 8 igrača na treningu onda ne možete da se odgovarajuće pripremite za meč. Zenit pripada vrhunskom nivou timova. Nesporno je da imaju veliki budžet. Napravili su ekipu da se bore za plasman u finale i VTB lige, i Eurokupa. Zaista imaju veliki kvalitet, svi mogu da šutiraju spolja. Moraćemo da igramo veoma snažno, pa i mladi igrači koje ćemo morati da koristimo ovoga puta. 

Sead Šehović: Sigurno da nas očekuje teško utakmica sa Zenitom. To je jako dobar tim. Reklo bi se da je to meč bez rezultatskog značaja, ali je za nas veoma bitan kako bi uigrali stvari koje je donio novi trener. Potrudićemo se da odigramo što bolje kako bi prvi put pobijedili u Eurokupu, i kako bi se što bolje pripremili za naredne utakmice koje su mnogo važne , u ABA ligi.

Povezani članci:
KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo