KK Budućnost Voli uputio telegram saučešća povodom smrti gdina Džigala
slika 14.02.2020. 17:30 h

KK Budućnost Voli je sa velikim žaljenjem primio tužnu vijest iz Evrolige da je gospodin Selver Džigal preminuo. Gospodin Džigal je bio veliki profesionalac i naš Klub je imao odličnu saradnju sa gdin Džigalom od samog početka.
Gdin Dzigal se profesionalno bavio košarkom do svoje 23. godine kada se pridružio Evroligi. Kada je naš Klub osvojio ABA ligu, gdin Džigal je pružio najveću podršku i pomogao Klubu da dođe do ispunjenja svih uslova za takmičenje u Evroligi.

Povodom smrti gdina Džigala naš klub je  uputio saučešće Evroligi i gdinu Bartomeu-u.

"Uvaženi g. Bertomeu

Imali smo privilegiju i čast da upoznamo i ostvarimo saradnju sa g.Selver Džigalom i duboko nas je potresla vijest o njegovoj preranoj smrti. Njegov košarkaški i poslovni uspjeh, obrazovanje i kvaliteti koji su ga doveli na važnu poziciju u Euroligi, nas  čini veoma ponosnim na sve što je tokom svog kratkog života postigao.
Gospodin DŽigal je posjedovao istinske moralne vrijednosti, bio  veliki profesionalac koji je imao poseban senzibilitet za ljude. Bio je odan saradnik i pravi prijatelj.Sa posebnim emocijama ćemo čuvati uspomenu na njega."

BC Budućnost Voli

President,

Dragan Bokan

"Dear Mr. Bertomeu

We had the privileged and honor to meet and collaborate with Mr. Selver Džigal and we were deeply moved by the news of his untimely death. His basketball and business success, education and qualities that have led him to an important position in the Euroleague, make us very proud of everything he has accomplished during his short life.Mr. Džigal possessed true moral values, was a great professional who had a special sensibility for people. He was a loyal associate and a true friend.

We will cherish the memory of him with special emotion.

Sincelery

 

BC Budućnost Voli

President,

Dragan Bokan

 

KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo