Budućnost poražena od Oldenburga
slika 30.10.2019. 20:45 h
Košarkaši ekipe Budućnost Voli poraženi su u petom meču grupne faze Evrokupa protiv ekipe Oldenburga u Podgorici rezultatom 83:85.

Prilično ujednačena borba u prvom poluvremenu. Ekipe su se smjenjivale u vođstvu da bi gosti na pauzi imali 2 poena prednosti. Početkom treće dionice, naši igrači nisu uspjeli da zaustave spoljnu liniju Oldenburga koji su treću četvrtinu dobili sa 22:13 što se na kraju ispostavilo kao ključ pobjede gostiju. Imala je Budućnost šansu da stavi tačku na ovaj meč, jer su plavi na krilima Ivanovnića i Nikolića uspjeli da na kratko i povedu, ali nisu imali snage da zadaju poslednji udarac protivniku.
U našoj ekipi, najefikasniji je bio Justin Cobbs koji je postigao 17 poena, pri čemu je dodao čak 8 asistencija. Cobbsa je pratio Hassan Martin koji je odigrao sjajan meč. Martin je postigao 16 poena, upisao je i pet skokova i tri blokade ali se na početku poslednje dionice požalio na povredu pa nakon toga nije ulazio u igru. Nikola Ivanovnić je postigao 13 poena.

Press konferencija: https://www.youtube.com/watch?v=7iyBuLHDqOc

Cobbs 17, Martin 16, Ivanovnić 13, Bamforth 9, Ilić 8, Popović 6, D. Nikolić 6, Božić 4, Meiers 4, Šehović, Starovlah, Z. Nikolić.

KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo