Plavi na startu Evrokupa sa Unikahom
slika 30.09.2019. 13:01 h
Košarkaši ekipe Budućnost Voli na startu Evrokupa gostuju Unikahi iz Malage. Ovo će biti peti međusobni duel našeg tima sa Unikahom.

U okviru prvog kola Evrokupa košarkaši ekipe Budućnost Voli putuju u Španiju gdje ih očekuje susret sa ekipom Unikahe iz Malage. Protivnik plavo bijelih preko ljeta je izvršio potpunu rekonstrukciju tima. Tim sa juga Španije pojačali su Deon Thompson, Josh Adams, Volodymyr Herun, Aleksa Avramović, Frank Elegar, Melvin Ejim, Ruben Guerrero i Axel Toupane koji je stigao kao zamjena za Dragana Milosavljevića koji je pretrpio tešku povredu. Osim Tupana, najzvučnija imena koje je Unikaha potpisala u prelazonom roku su Thompson koji je došao iz Žalgirisa i Adams pojačanje iz Toronta. Ekipa Luisa Casimira je na startu španske ACB lige pretrpjela dva poraza, od Manrese i Tenerifea.
Ovo će biti peti međusobni duel Budućnosti i Unikahe, a Španci su dobili sva četiri prethodna meča do sada.
Igrači koji će putovati za Španiju su: Justin Cobs, Scott Bamforth, Nikola Ivanović, Petar Popović, Fedor Žugić, Aleksa Ilić, Hassan Martin, Zoran Nikolić, Danilo Nikolić, Suad Šehović, Milić Starovlah i Martins Meiers.

KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo