Plavi sa Mornarom u Morači
slika 17.09.2019. 15:55 h
Nakon prijateljskih utakmica u Kranjskoj Gori, Sarajevu i utakmice sa Mega Bemaxom u Podgorici, naši momci dočekuju ekipu Mornara iz Bara.

Nakon provjera sa ekipama Himkija, Nižnjeg Novgoroda, Kluža, Cedevite i Mege Bemaxa, naši košarkaši prvi put u ovoj sezoni igraju u "SC Morača" i to sa ekipom Mornara iz Bara.
Izabranici Slobodana Subotića su u prethodnom meču pokazali voljni momenat, i preokretom slavili protiv ekipe Mege u Bemax areni. Plavi su u tom meču nošeni Skotom Bamfortom, Zoranom Nikolićem i Džastinom Kobsom slavili u prvom meču pred domaćom publikom. Ekipa Mornara dolazi u Podgoricu nakon učešća na prijateljskom turniru u Klužu na kojem su učestvovali sa ekipama Fenerbahčea, Partizana i domaćina, ekipe Kluža. Mornar je bio prilično aktivan u prelaznom roku. Barane su pojačali Džejkob Pulen, Reli Ros, Derek Nidam, Milko Bjelica, Sead Šehović, Damir Markota i Mirza Begić.
Dva dana nakon utakmice u "SC Morača", koja se igra u četvrtak od 19 časova, ove dvije ekipe odigraće još jedan kontrolni meč u Baru u dvorani "SC Topolica".
Ulaz u "SC Morača" biće besplatan, a biće otvoreni samo glavni ulazi.

KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo