Plavi započinju turnir u Sarajevu
slika 06.09.2019. 09:43 h
Naši košarkaši će večeras od 20 časova započeti učešće na memorijalnom turniru "Mirza Delibašić" u Sarajevu. Današnji rival "Plavih" je ekipa Kluž-Napoka.

Nakon intezivnih priprema u Kolašinu i Kranjskoj Gori i odigrana dva pripremna meča, košarkaši ekipe Budućnost VOLI učestvuju u memorijalnom turniru "Mirza Delibašić". Naši košarkaši u sjajnoj atmosferi i pobjedničkom ritmu dočekuju ovaj turnir, s obzirom da su za sada ostvarili dvije pobjede, na dva pripremna meča i to protiv ekipa Himki i Nižnji Novgorod.
Naši momci će na turniru u Sarajevu imati jaku konkurenciju, jer će osim "Plavih" na turniru učestvovati ekipe Gacijantep, Kluž, i Cedevita Olimpija. Slobodan Subotić će u Sarajevu moći da računa na sledeće Cobbs, Bamforth, Starovlah, Martin, Ilić, Wood, Milošević, Z. Nikolić l, Drobnjak, Meiers, D. Nikolić, i Žugić.
Ukoliko naša ekipa savlada Kluž, sjutra će igrati sa boljim iz duela Cedevita-Gacijantep.
Što se tiče naših današnjih protivnika, svakako da je najbitnija karika u klubu Duško Vujoševeić, proslavljeni crnogorski trener. Osim Vujoševića, tu je i naš bivši centar Darko Planinić, a kao jedno od glavnih pojačanja Rumuna u ovom prelaznom roku je Karlo Žganec. Uz bivše krilo Cedevite, kao pojačanja u prelaznom roku za ekipu Kluža potpisali su i Patrick Richard, Brandyn Curry, Artis Ate.

KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo