Drugi pripremni meč u Kranjskoj Gori
slika 29.08.2019. 14:15 h
KK Budućnost VOLI će danas od 17 časova igrati drugi pripremni meč u Kranjskoj Gori. Naši košarkaši u dobrom raspoloženju dočekuju današnji meč, nakon pobjede nad Himkijem prije tri dana.

Nakon sjajnog prvog pripremnog meča u Kranjskoj Gori gdje su naši momci savladali Himki, danas ih očekuje meč sa Nižnjim Novgorodom Vitranc Areni. Nižnji Novgorod je u prelaznom roku bio prilično aktivan, pa su ovaj ruski tim pojačali Alec Brown, Brandon Brown, Chavaughn Lewis i Darral Willis.

Naša ekipa nije otputovala u punom sastavu je su Suad Šehović, Nikola Ivanović i Petar Popović sa reprezentacijom Crne Gore u Kini. Slobodan Subotić može da računa na sledeće igrače: Justin Cobbs, Scott Bamforth, Milić Starovlah, Hassan Martin, Scott Wood, Zoran Nikolić, Igor Drobnjak, Martins Meiers, Danilo Nikolić, Fedor Žugić, Andrija Slavković i Nemanju Miloševića. Aleksa Ilić je otputovao sa ekipom ali trenira mimo ekipe.

Nakon priprema u Kranjskoj Gori, naši momci idu u Sarajevo gdje će učestvovati na prijateljskom turniru koji će se održati 6. i 7. Septembra.

KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo