Predsjednik EvroLige Bartomeu u posjeti KK Budućnost VOLI
slika 07.02.2019. 19:50 h
Predsjednik KK Budućnost Dragan Bokan i predsjednik EvroLige Đordi Bartomeu zajedno su održali konferenciju za štampu.

Dragan Bokan, predsjednik Budućnost Volija:

Čast nam je što je gospodin Bertomeu sa nama, kao gost na meču Budućnost Volija i Himkija. Planovi gospodina Bertomeua i Evrolige za naredni period su u žiži javnosti uvijek. Citiraću njegove riječi, da je Evroliga od Budućnost Volija dobila više nego što je očekivala. Jedno od njegovih pitanja je da li su navijači, ukupna sportska javnost Crne Gore sretni jer je naš klub dio Evrolige. Prenio sam mu da u Podgorici i Crnoj Gori vlada košarkaška groznica, to smo i željeli i zato se borili da budemo dio ove elite. Uradili smo mnogo u prvoj sezoni Evrolige, nadam se jednoj od mnogih u nizu.

Đordi Bartomeu, predsjednik Turkish Airlines EuroLeague:

Moram istaći da sam zahvalan što je Budućnost jedan od hrabrih klubova koji su osnivali Evroligu 2000. godine. To je tada bila teška odluka, a klub je imao i ima jasnu viziju. Kao što ime kluba kaže i tog imena ste dostojni.

Sretan sam što je veliko interesovanje medija za moje gostovanje. Takođe, lično ću zahvaliti Draganu Bokanu i Budućnost Voliju na nevjerovatnom gostoprimstvu koje mi je ukazano. Imao sam rijetku čast da budem gost predsjednika Crne Gore Đukanovića, što smo razgovarali o košarci i to mi je bilo vrlo interesantno. Prije više od dvije godine Dragan me zvao na meč Budućnost Volija, ali iz raznih razloga tek danas smo ostvarili ovu misiju. Važno je reći da sam danas ovdje jer je Budućnost Voli u Evroligi, zahvaljujući velikim naporima kluba prošlog ljeta. Naši standardi su visoki i klub je ispunio naš svaki uslov. Naše službe imaju izuzetnu saradnju sa ljudima iz Budućnost Volija, komunikacija i saradnja su na izuzetnom nivou. To nam je upravo potrebno. Svaki od napora sa obje strane je značajan.Znamo da je atmosfera u dvorani 'Morača’ posebna. Tako je u kompletnom regionu. U mečevima na njenom terenu Budućnost Voli je predstavila strastvenu, ali korektnu publiku.

Cijeli snimak press konferencije možete pogledati na sledećem linku:

Part I https://www.youtube.com/watch?v=--pj8dBT1y8

Part 2 https://www.youtube.com/watch?v=2wzdnQsnKZA 

KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo