Aleksandar Džikić više nije trener Budućnost Volija
slika 29.12.2018. 17:45 h
Predsjednik kluba Dragan Bokan je izjavio:

KK Budućnost Voli se u prethodnom periodu suočio sa svim izazovima koje sa sobom nosi zahtjevno učešće u Euroligi, kao i regionalnoj ABA ligi. Imajući u vidu da je iza nas turbulentan period koji nisu pratili očekivani rezultati, ciklus promjena koji je započet dovođenjem novih igrača i ozbiljnog pojačanja ekipe je neminovno doveo do odluke o promjeni šefa stručnog štaba. 

Za Upravni odbor kluba, ovo je bila veoma teška odluka, jer je Aleksandar Džikić trener koji je zaslužan za istorijski šampionski pehar i osvajanje ABA lige, učešće u Euroligi i brojne uspjehe kluba, sjajne rezultate i utakmice koje će će se dugo pamtiti.

Mi u Upravnom odboru, kao i  kompletan tim, naši navijači i cjelokupna crnogorska sportska javnost, razvili smo posebnu emociju prema treneru Džikiću. Osvojio je ne samo šampionsku titulu, već i simpatije publike, koja mu je to uvijek nedvosmisleno pokazivala.

Budućnost Voli se, ovom prilikom, s poštovanjem zahvaljuje dosadašnjem treneru na predanom i profesionalnom radu i ostvarenim rezultatima i želi mu sreću i uspjeh u nastavku trenerske karijere.

Hvala treneru Džikiću na veoma korektnoj saradnji i iskrenom trudu i nastojanjima da sa svojim timom ostvaruje rezultate dostojne dugogodišnje tradicije našeg kluba.

Trener Aleksandar Džikić će uvijek će biti dio Budućnost Volija.

Narednih dana ćemo donijeti odluku o novom treneru i o tome obavjestiti javnost.

Budućnost Voli će u utakmici protiv Crvene Zvezde će voditi pomoćni trener Đorđe Adžić.

Tagovi: KLUB
Povezani članci:
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo