Pivara uz košarkaše Budućnosti
slika 29.11.2018. 09:33 h
Uz plave momke do novih pobjeda! Pivara „Trebjesa“ novi je sponzor Košarkaškog kluba „Budućnost“ Voli. Sponzorski ugovor za sezonu 2018/2019. potpisali su danas Sanja Ćalasan, izvršna direktorica Pivare „Trebjesa“ i predsjednik KK Budućnost, Dragan Bokan. Uz plave momke iz Njegoševog parka tako je stala još jedna velika kompanija, kako bi podržala klub koji se ove godine bori ne samo u regionalnoj, već i u evropskoj ligi.

„Rezultati koje igrači i stručni štab ostvaruju  služe nam svima na ponos. Pivara „Trebjesa“ u kontinuitetu ulaže u sport, najvećim dijelom kroz sponzorstva, ali smo takođe dvije godine i sami organizovali jedno nacionalno takmičenje u malom fudbalu. Iako nas najviše prepoznaju kao dugogodišnjeg sponzora Fudbalskog saveza, veliko nam je zadovoljstvo da ove sezone podršku širimo i na kraljicu igara, košarku. Vjerujemo u ovaj tim i nadamo se da ćemo da ćemo uz Nikšićko još nebrojeno puta slaviti njihove uspjehe.“, kazala je Ćalasan nakon potpisivanja ugovora.

U ime  KK „Budućnost“ Voli, novim sponzorima zahvalio se predsjednik, Dragan Bokan. „U pivari Trebjesa smo dobili partnera koji ne samo što predstavlja crnogorski brend, već je i sinonim društveno odgovorne Kompanije. Dugi niz godina, gradeći brend koji spaja ljude, pokazuju da su u potpunosti svjesni odgovornosti koju imaju prema  zajednici u kojoj posluju. To što je kompanija Molson Coors Brewing Company u Budućnost Voliju prepoznala pravog i dostojnog reprezenta na evropskoj sceni, za nas u klubu predstavlja veliku obavezu, da sa ponosom predstavljamo ovaj regionalno poznat crnogrski brend i njegovu korporativnu kulturu.“

Povezani članci:
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo