Karte za Final Four u prodaji od 6. novembra
slika 23.10.2018. 15:00 h
Karte za Final Four Turkish Airlines Evrolige, koji će se održati u Vitoria-Gasteizu u Španiji, će biti dostupe od utorka 6. novembra, od 12 časova!

Karte će biti dostupne online preko sajta: www.f4tickets.com

Final Four Turkish Airlines Evrolige, najuzbudljiviji vikend u svijetu evropske košarke, biće održan od 17. do 19. maja, u Vitoria-Gasteizu, gradu koji je u ranijem periodu bio domaćin brojnih španskih Copa del Rey turnira. Isto tako, Fernando Buesa Arena, čiji je košarkaški kapacitet preko 15,000 sjedišta, je vrlo poznata fanovima Evrolige po najživljim utakmicama.

Evroliga je ponosna što ima StubHub za svog primarnog partnera za prodaju karata za Final Four 2019 godine. StubHub je nedavno postao zvanični partner, zvanično online tržište za fanove, kao i zvanično prodajno mjesto za VIP karte Final Four-a Turkish Airlines Evrolige. StubHub ima cilj da poboljša Final Four prodajno iskustvo i da omogući pristup novim kupcima, zahvaljujući tehnološki naprednim platformama, kao i priliku da poveže fanove Evrolige širom svijeta kroz bezbjedno i zvanično online tržište za fanove.

Postoji 14 različitih cijenovnih kategorija za sjedišta, sa cijenama od 185€ do 535€ za pojedinačnu vikend kartu za četiri meča.

Za više informacija kontaktirajte: f4tickets@euroleague.net

 

KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo