Izjave uoči meča protiv ekipe AX Armani Exchange Olimpia Milan
slika 11.10.2018. 19:40 h
Naša ekipa sjutra počinje svoju evroligašku sezonu mečom protiv italijanske ekipe AX Armani Exchange Olimpia Milan. Ovim povodom, Aleksandar Džikić, Nikola Ivanović i Danilo Nikolić su dali svoje izjave:

Šef stručnog štaba Aleksandar Džikić je izjavio:

Znamo da su ljudi jedva dočekali Evroligu i zaslužili su to. I mi kao klub. Kada je već tu ajde da uradimo najviše što možemo. Ekipa Armanija ima potpuno novu bekovsku liniju, potpuno novi tim. Džejms je vjerovatno najpotentniji bek u Evropi. Podržan je sa visokom centarskom linijom koja nije pretnja u nekim izolacijama, ali je agresivna skakački i dobro trči. Tu je i Vladimir Micov, kao i Mindaugas Kuzminkas. Vidjećemo kako funkcioniše tandem Džejms i Nemanja Nedović. Moraće mnogo da se radi, pametno u napadu i mnogo u odbrani.

Nikola Ivanović:

Moramo da odigramo kvalitetnu utakmicu, primarni fokus je na značajnom podizanju igre. Džejms je od svih evroligaških bekova jedan od najboljih atleta, igrač koji ima sve kvalitete. Posjeduje ogroman arsenal u napadu i on je jedan od naših primarnih meta. Mnogo smo jako igrali i trenirali, pričali i analizirali sve ono što se dešavalo proteklih 15 dana. Siguran sam da će na teren izaći mnogo bolja ekipa nego prije par dana. Naša je prednost i što prvu utakmicu igramo kući.

Danilo Nikolić:

Kreće Evroliga, za mnoge od nas nepoznanica i veliki izazov. Imali smo sreću da prvu utakmicu igramo pred svojom publikom i pokušaćemo da iskoristimo prednost domaćeg terena. Biće to prilika da pokažemo sebe u najboljem svjetlu kao klub i kao grad. Armani je kvalitetna ekipa i na nama nije lak posao. Medjutim, vjerujemo da imamo kvalitet koji je potreban da se dobije taj meč.

KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo