RENOVIRANJE SC MORAČA
slika 30.07.2018. 10:10 h
Imajuću u vidu veliko interesovanje kada je u pitanju renoviranje SC Morača i njegovo prilagođavanje visoko profilisanim standardima Eurolige, informišemo vas o trenutnom stanju i statusu adaptacije

Odmah nakon prihvatanja KK Budućnost VOLI u euroligašku porodicu, aktivno smo pristupili pripremi i realizaciji  renoviranja SC Morača. Cilj nam je, ne samo ispuniti  potrebne uslove za učešće na ovom prestižnom takmičenju, već i  našoj prublici pružiti više,  sasvim novi doživljaj košarke u našem gradu i upotpuniti zadovoljstvo koje će naša publika imati prisustvujući  košarkaškom spektaklu koje sa sobom donosi takmičenje ovog nivoa.

SC Morača

Grubi građevinski radovi koji su počeli odmah po završetku košarkaške sezone trajaće do kraja jula. Kao što je najavljeno, očekuje nas Morača sa značajno proširenim kapacitetima u vidu dvije nove tribine, kompletno novom rasvjetom, adaptiranim parketom, sasvim novim semaforskim sistemom, VIP salonom koji parira svim evropskim klubovima. Svlačionice za gostujuće i domaće igrače će dobiti potpuno nov, moderan izgled i pružiće svu potrebnu udobnost.

Jedna od najvećih promjena je uvođenje sistema elektronskih kapija na ulazima kojih će biti jedanaest, što će značajno unaprijediti i pojednostaviti ulazak gledaoca. Jedan ulaz će moći da primi osam stotina gledalaca u roku od sat vremena, što će značajno smanjiti gužvu i redove na ulasku prije  utakmica. Takodje, posebna pažnja je poklonjena sigurnosnim slistemima koji pored ostalog obezbjedjuju i veoma brzo pražnjenje dvorane.

SC Morača

U izvršavanju radova,  dali smo prednost domaćim firmama. U  pojedinim djelovima, imajuću u vidu visoko postavljene tehničke i servisne standarde, ostvarili smo saradnju i  sa firmama iz regiona, koje se mogu pohvaliti velikim iskustvom kada je realizacija ovakvih projekata u pitanju.

Trenutno se mogu vidjeti radovi na postojećim tribinama, priprema za novi premaz. U toku su radovi na galeriji iznad tribina, novih 535 mjesta, kao i VIP salon, na njemu su armiračko betonski radovi enterijera i prizemne ploče.

SC Morača

 U svlačionicama se obavljaju pripreme- skidanje postojece instalacije i ugradnja nove termotehničke i ventilacione instalacije. Kada su u pitanju spoljni radovi, u toku je uredjenje terena, vodovodna i atmosferska kanalizacija, koja je izmještena u odnosu na primarnu,što je u završnoj fazi. 

 Radovi, koje realizuje više radnih timova koji medjusobno aktivno saradjuju,  teku planiranom dinamikom i biće završeni u okviru roka koji je predvidjen za početak septembra.

SC Morača

 

SC Morača

Povezani članci:
KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo