KK Budućnost Voli predstavio projekat za povećanje broja sjedišta
slika 16.05.2018. 16:30 h
KK Budućnost Voli predstavio je projekat za povećanje broja sjedišta u SC "Morača", što je jedan od najvažnijih uslova za nastup u Euroligi naredne sezone.

Kako bi obezbjedili neophodan kapacitet od minimum 5.000 stolica, prema projektu koji je predstavljen i čiji je idejni tvorac arhitekta Mladen Đurović, SC Morača će imati kapacitet od 6.000 mesta. 

Galerija koja će biti ispod semafora brojaće blizu 900 sjedišta, a na suprotnoj strani, na montažnoj tribini, bié obezbjeđeno oko 400 sjedišta.

“Dobili smo pohvale Evrolige da smo maksimalno dobro iskoristili prethodnih nekoliko nedjelja i sigurno ćemo uspjeti da završimo kompletan posao oko rekonstrukcije dvorane do kraja avgusta, kako smo i planirali. Ovim projektom ukupno dobijamo blizu 6.000 sedišta, što je mnogo više nego što se zahtjeva u propisima Evrolige. 

Radi se sređivanje parketa, renoviranje svlačionica, nova rasvjeta i izgradnja VIP salona. Svakodnevno smo u poslu, komunikaciji sa Evroligom i kao što smo najavili na proslavi titule sve ide mnogo bolje nego što smo očekivali”, izjavio je predsjednik  Budućnost Volija Dragan Bokan.

Povezani članci:
KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo