DOBRO DOŠLI U EUROLIGU
slika 24.04.2018. 16:10 h
Danas je u Barseloni, prilikom susreta u upravi Eurolige, njen prvi čovjek pružio ruku predsjedniku KK Budućnost Voli, Draganu Bokanu, sa riječima: Dobro došli u Euroligu!

Predsjednik KK Budućnost Voli je nakon sastanka izjavio:

Izuzetno sam zadovoljan zbog toga što su Euroliga i KK Budućnost Voli danas približili stavove. Čelni ljudi Eurolige na čelu sa njihovim prvim čovjekom su našem timu približili dalje korake, kao i postavili rokove realizacije otklanjanja nedostataka SC Morača. Određen je monitoring tim koji će pratiti realizaciju na mjesečnom nivou. Za 15 dana će biti jasno postavljena dinamika kroz planogram, sa rokom realizacije do kraja avgusta ove godine.

Od ovog trenutka sve zavisi od nas. Moramo pokazati visoki stepen ozbiljnosti u organizaciji Kluba, postaviti novi menadžment koji će na dnevnom nivou komunicirati sa predstavnicima Eurolige.

Od ključne je važnosti ispoštovati standarde Eurolige, koje kada je u pitanju SC Morača ova institucija postavlja, (a vec su svi jasno precizirani). Odlučujuća uloga u tome pripada preduzeću Sportski objekti, gradu Podgorici i Crnoj Gori.

Povezani članci:
KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo