KK Budućnost VOLI najprijatnije iznenađenje Eurokupa
slika 18.01.2018. 16:21 h
Naš tim je, uz francuski Asvel, najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg djela Eurokupa, na osnovu ankete koju je sprovela Euroliga među generalnim menadžerima klubova učesnika.

Na kraju regularnog djela sezone Eurokupa, sprovedena je anketa u kojoj su generalni menadžeri klubova učesnika upitani za mišljenje o timovima i trenerima, glavnim kandidatima za finale, najprijatnijem iznenađenju sezone i najnezgodnijem protivniku. Generalni menadžeri su takođe otkrili i svoje izbore za najboljeg trenera sezone, kao i tim koji je najatraktivniji za gledanje.

Na osnovu sprovedene anekte, KK Budućnost VOLI je, uz francuski Asvel, najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg djela Eurokupa. Budućnost i Asvel su dobili po 25 posto glasova, dok se ekipa Trenta nalazi na trećem mjestu, sa 12,5 posto glasova. Ostali timovi svrstani u 37,5 posto glasova.

Generalni menadžeri klubova smatraju da najviše šansi da se plasira u finale Eurokupa imaju Bajern (75%), Lokomotiva Kubanj (45,83%) i Darušafaka (41,67%).

Po anketi, najnezgodniji protivnik u Evrokupu je Lokomotiva Kubanj (25%), a zatim Bajern (16,67%), Darušafaka i Uniks Kazanja (po 12,25%).

Najatraktivniji tim za gledanje je Bajern (25% glasova), a slijede Darušafaka i Gran Kanarija (po 12,5%).

Na kraju, po mišljenju generalnih menadžera klubova, najbolji trener Evrokupa je David Blat iz Darušafake (50% glasova), ispred Aleksandra Đorđevića iz Bajerna (25%).

Povezani članci:
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo