Žugić u KK Budućnost Voli
slika 26.07.2017. 13:45 h
Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo sportsku javnost da je Fedor Žugić odabrao KK Budućnost Voli za klub u kojem će razvijati svoj raskošni talenat i graditi košarkašku budućnost. Žugić, rođen 2003. godine, jedan je od najtalentovanijih mladih igrača u Evropi.

Reprezentativac je Crne Gore, a karakteriše ga brzina, dobar šut i odličan prodor. Bez obzira na zvučna imena Reala i Mega Bemaksa, Fedor je odlučio - Budućnost Voli!

Sigurni smo da su njegovi roditelji Dora i Luka donijeli pravu odluku za svog sina, da u svom klubu, svom gradu i svojoj državi raste i razvija talenat u okruženju koje ima kapacitet da mu omogući da ostvari svoj puni potencijal. Njihova odluka je pokazatelj pravilnih koraka kluba. Reorganizacija, dovođenje novih trenera, okupljanje mladih igrača, ozbiljan rad i posvećenost talentovanim crnogorskim dječacima, najavljuju novu eru domaće košarkaške budućnosti. Iz tog razloga Fedor je odabrao Budućnost, a ne Real ili Mega Bemax i Klub mu čestita na odluci. 

Fedor Žugić:

,,Srećan sam što ću igrati u klubu za koji navijam. Prepoznao sam svoju šansu i smatram da najviše mogu napredovati uz trenere koji vode kadetsku i juniorsku selekciju KK Budućnost Voli. Prezadovoljan sam uslovima koje mi je pružio Klub.

Omogućio mi je da ostanem u svom gradu, a velika je prednost da se u svojoj sredini pruži ovako jedinstvena prilika za napredovanjem jer je u mojim godinama jako teško napustiti sve i otići.

Siguran sam da smo moji roditelji i ja donijeli pravu odluku. Vjerujem u Klub i u sebe. Daću svoj maksimum da dam dobar pečat i ostavim trag u mojoj Budućnosti.''

Povezani članci:
KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo