Bajern mnogo bolji
slika 10.11.2016. 13:06 h

Budućnost VOLI je izgubila i u četvrtoj utakmici Eurokupa. Bajern je u skoro punoj Morači nadmašio Plave koji su na polovini takmičenja u grupi veoma daleko od plasmana u naredni krug.

Budućnost VOLI - Bajern 44:68 (12:21, 5:10, 13:19, 14:18)

Dvorana SC "Morača", gledalaca: 3.500, sudije: Peruha (Španija), Romano (Izrael), Perandi (Estonija).

Budućnost VOLI: JR 10, Vilijams, Su. Šehović  5, Džejms 2, Subotić 4, Se. Šehović 2, Gordić 1, Ilić 2, Savović 12, Nikolić 3, Popović 3, Vranješ.

Bajern: King 8, Lučić 9, Renfro 4, Džonson 6, Dedović, Reding 6, Balvin 8, Bartel 5, Gavel 3, Boker 10, Kleber 4, Tejlor 5.

Vlado Šćepanović: "Bili su bolji od nas u svim segmentima. Mi smo u ovoj grupi daleko ispod ostalih ekipa, ako se realno sagledaju stvari. Momcima bih zamjerio to što nisu odgovorili na igru Bajerna. Oni su pokazali kako se igra agresivno i muški u odbrani. U ovom meču se vidjelo i kolika je razlika između ABA lige i Eurokupa. Daleko smo mi od ovog nivoa. Ovo je težak poraz, ali dok god postoji nada treba vjerovati”

Bojan Subotić: Čestitam Bajernu na pobjedi. Jako težak poraz za nas. Bili su puno agresivniji i iz te igre su lako pogađali i riješavali situacije. Zao mi je što smo razočarli publiku. Glavu gore. Idemo dalje.

Aleksandar Đorđević: "Svaki meč u grupi je jako bitan, jer se pokazalo da je Eurokup zahtjevno takmičenje. Odigrali smo veoma dobar meč, bez puno grešaka i vrlo sam zadovoljan. Igrali smo ozbiljno svih 40 minuta, zaustavili smo Markusa Vilijamsa, spriječili ga da razigrava ekipu"

Aleks King: Znali smo da večeras moramo odigrati mnogo bolje nego na prethodnim utakmicama. Igrali smo dobro u odbrani, vršili smo pritisak na njih. Zaustavili smo Markusa koji je veliki igrač, spriječili protok lopte u napadu. Zadovoljani smo pobjedom, idemo dalje.

Povezani članci:
KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo